Bernhardstraat te Angeren

Alle 12 appartementen aan de Prins Bernhardstraat in Angeren zijn op donderdag 18 juli 2013 officieel aan de nieuwe huurders opgeleverd.

Het gebouw

De huurappartementen liggen verspreid over 3 verdiepingen. Op de begane grond en de 1e  verdieping bevinden zich elk 5 appartementen. Op de 2e verdieping bevinden zich 2 appartementen. Aan de kant van de Jan Joostenstraat bevinden zich twee verdiepingen, aan de zijde van Wilhelminastraat drie verdiepingen. Uitgebreide informatie en de plattegronden vind u in de informatieset.

De appartementen

De appartementen variëren in woonoppervlak van circa 70 tot 97 vierkante meter. Ze beschikken over een ruime woonkamer, een open keuken, één grote slaapkamer en een wat kleinere slaapkamer. Ieder appartement heeft een inpandige berging. De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een terras, de appartementen op de 1e en 2e verdieping hebben allen een balkon. De appartementen zijn met de lift te bereiken en hebben een individuele berging op de begane grond. Eén appartement op de eerste verdieping en de twee appartementen op de 2e verdieping beschikken over een bergzolder die bereikbaar is met een vlizotrap.