Werken aan een fijne wijk

Iedereen woont fijner in een schone, veilige en gezellige buurt. Daar helpen we u graag bij. Onze consulenten sociaal beheer en wijkconsulenten zijn uw eerste aanspreekpunt.

Dat doen we samen!

Werken aan een fijne wijk

Wij vinden het belangrijk om samen met bewoners te werken aan een thuis. We horen graag uw mening en ideeën. Daarom zijn we regelmatig aanwezig in onze wijken en dorpen. Onze consulenten sociaal beheer en wijkconsulenten zijn uw eerste aanspreekpunt. Bij wie u voor wat terecht kan leest u hieronder.

Consulent sociaal beheer: voor een leefbare, schone, veilige buurt

U woont het fijnst in een prettige, veilige en schone buurt.  Daar bent u, als bewoners, vooral zelf verantwoordelijk voor. Maar onze consulenten sociaal beheer Sydney en Sofian helpen graag bij goede ideeën.

Merkt u dat mensen vereenzamen, buren of jongeren overlast geven of tuinen verwaarlozen? Ook dan kunt u Sydney en Sofian aanspreken. Ze hebben vooral aandacht voor leefbaarheid, schoon, heel, veilig. Ze werken daarom samen met bewoners en sociale partners, gemeente en politie.

Neem contact op

Sydney van den Broek, consulent sociaal beheer

Bemmel, Haalderen en Millingen aan de Rijn

(06) 10 42 02 17

Sofian van Ophuizen, consulent sociaal beheer

Angeren, Doornenburg en Huissen

(06) 51 04 98 26


Wijkconsulenten: voor sociale projecten, leefbaarheid en renovatie of sloop/nieuwbouw

De wijkconsulenten werken aan sociale projecten en het verbeteren van de leefbaarheid in een wijk of complex. Ook bij renovatie en sloop/nieuwprojecten is de wijkconsulent uw contactpersoon bij Waardwonen. De wijkconsulent is minder in de wijk dan consulent sociaal beheer, maar ook actief in het netwerk van sociale partners, gemeente en politie.

Onze medewerkers zijn bereikbaar op hun 06-nummer of via telefoonnummer (026) 326 30 50.

Neem contact op

Bemmel, Haalderen en Doornenburg 

Hanneke Muller, wijkconsulent
(06) 57 74 53 86

Huissen en Angeren

Peter Spaan, wijkconsulent
(06) 13 50 85 27

Millingen aan de Rijn

Romely Timmer, wijkconsulent
(06) 58 75 10 72


Lees ook

Leefbaarheidsfonds

Heeft u een leuk idee om uw buurt te verbeteren? Vraag dan om een bijdrage uit ons Leefbaarheidsfonds.

Buurtbemiddeling bij burenruzies

Wat is begint met een kleine ergernis kan soms enorm uit de hand lopen. Herkenbaar? Er is iets aan te doen. Buurtbemiddeling kan u helpen.

Overlast van uw buren

Bijna iedereen heeft wel eens overlast van zijn buren. Vaak heeft de ander niet eens door dat ze overlast geven. Daarom is het altijd goed om samen in gesprek te gaan.