Leefbaarheidsfonds

Heeft u een leuk idee om uw buurt te verbeteren? Vraag dan om een bijdrage uit ons Leefbaarheidsfonds.

Thuis in uw buurt!

Leefbaarheidsfonds: hulp bij uw idee voor een fijnere buurt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier in uw woning én uw buurt woont. Daarom dragen wij graag bij aan ideeën die de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt verbeteren. Heeft u een leuk idee om uw buurt te verbeteren? Vraag dan om een bijdrage uit ons Leefbaarheidsfonds.

Waar kunt u aan denken?

Dit kan van alles zijn. Als het maar zorgt voor een betere leefbaarheid, veiligheid of uitstraling van de straat, buurt of wijk. Denk bijvoorbeeld een schoonmaakactie in de straat. Maar het kan ook gaan om het plaatsen van een bankje, zodat mensen een praatje met elkaar kunnen maken. Of een bloembak die bewoners samen onderhouden.

U weet zelf het beste wat er in uw buurt beter kan. Daarom horen we juist graag wat uw plannen zijn!

Wie kunnen een plan opsturen?

Woont u in Huissen, Bemmel, Angeren, Haalderen, Doornenburg of Millingen aan de Rijn? Dan kunt u ons om een bijdrage vragen.

Praat met mensen uit uw buurt over uw idee en ga er samen mee aan de slag. Want een plezierige buurt, die maakt u samen. Dit kan ook samen met een bewonerscommissie of een organisatie zijn.

Ideeën van bijvoorbeeld maatschappelijke organisaties, welzijnsinstellingen, een groep jongeren, het wijkplatform of een school zijn ook welkom. Het plan moet wel in de buurt van Waardwonen woningen zijn en onze huurders moeten er ook van profiteren.

We denken graag met u mee

Heeft u ideeën hoe u uw buurt fijner of mooier maakt? We horen het graag! Dat hoeven geen uitgewerkte plannen te zijn. Het kan heel simpel. Wij denken graag met u mee!

Heeft u vragen of wilt u met ons praten over uw plannen of ideeën? Neem dan contact op met een van onze wijkconsulenten via (026) 326 30 50.

Stuur uw plan naar ons op

Heeft u al een plan? Dan kunt u deze op verschillende manier aan ons toesturen:

 • Vul onderstaand formulier in.
 • Stuur een e-mail het naar leefbaarheid@waardwonen.nl.
 • Stuur uw plan via de post naar Waardwonen, Postbus 43, 6850 AA Huissen
 • Of geef het plan af bij ons kantoor in Huissen of Millingen aan de Rijn.

Wij bekijken dan of uw plan haalbaar is en of u een bijdrage uit het fonds krijgt.

Ik wil graag een bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds

Naam(verplicht)
Adres(verplicht)

Uw plan

Wij willen bijvoorbeeld weten wat uw plan is. Waar en wanneer u het plan uitvoert of de activiteit is. Voor wie het is of hoeveel deelnemers u verwacht. Zijn er meer mensen die achter uw plan staan? En hoe zijn huurders van Waardwonen erbij betrokken?
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Welke andere personen of instanties zijn betrokken bij de organisatie?

Wat heeft u van ons nodig?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  Krijgt u een bijdrage uit het leefbaarheidsfonds? Dan zien we natuurlijk graag het resultaat. We vragen u om achteraf foto's te sturen, zodat we deze ook kunnen gebruiken op onze website en social media.

  Een laatste vraag

  Hoe weet u van het Leefbaarheidsfonds?
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Werken aan een fijne wijk

  Iedereen woont fijner in een schone, veilige en gezellige buurt. Daar helpen we u graag bij. Onze consulenten sociaal beheer en wijkconsulenten zijn uw eerste aanspreekpunt.

  Buurtbemiddeling bij burenruzies

  Wat is begint met een kleine ergernis kan soms enorm uit de hand lopen. Herkenbaar? Er is iets aan te doen. Buurtbemiddeling kan u helpen.

  Overlast van uw buren

  Bijna iedereen heeft wel eens overlast van zijn buren. Vaak heeft de ander niet eens door dat ze overlast geven. Daarom is het altijd goed om samen in gesprek te gaan.