Samen werken aan een thuis voor onze huurders

Bij Waardwonen werk je voor een leuke sociale organisatie met 50 collega’s, waarmee je fijn samenwerkt en snel kunt schakelen. Elke dag werken we samen met bewoners en onze partners aan een thuis voor onze huurders.

Onze huurders

Hier doen we het voor

We zijn er voor alle huurders, van starter tot senior en van urgent woningzoekende tot statushouder. Ook huurders die speciale woonwensen hebben of ondersteuning nodig hebben, vinden bij ons een thuis. We zijn er vooral voor mensen met een beperkt inkomen. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige en prettig leefbare woonplek hebben.

Dit zijn je collega's

Voor elk talent een functie

Je kunt bij ons aan de slag als bijvoorbeeld consulent sociaal beheer, verhuur- of wijkconsulent en onderhoudsmedewerker. Maar we hebben ook banen in strategie, advies, beleid of vastgoedbeheer. Lang niet iedereen werkt direct samen met huurders, maar iedereen draagt op zijn of haar eigen manier bij aan hun thuis. Dankzij die diversiteit aan functies werken bij ons mensen en talenten met heel verschillende achtergronden.

Iets voor jou?

Onze vacatures

Vacature
Wij zoeken een wijkconsulent
Word jij enthousiast van de woorden leefbaarheid en participati...

Hebben we nu geen vacature voor jou?

En denk je toch dat je bij Waardwonen past? Stuur ons je motivatie, we zijn benieuwd.

3 redenen waarom je bij Waardwonen wil werken

Je draagt bij aan een maatschappelijke organisatie

Je werkt niet alleen voor onze huurders, maar ook voor een maatschappelijke organisatie die midden in de lokale samenleving staat.  En je werkt aan belangrijke uitdagingen van deze tijd, zoals woningnood en de energietransitie.

Daarom werken we ook veel samen met organisaties zoals zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten, aannemers en collega-corporaties.

Je krijgt veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid

We zijn een kleine organisatie met een warme, informele sfeer en korte lijntjes. Dat merk je meteen als je bij ons binnenstapt. Jij krijgt echt een plekje binnen ons team en je bent dus niet ‘nummer zoveel’. De verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. 

Je blijft je ontwikkelen

Bij ons staat de mens centraal en daarom vinden wij het belangrijk om het goede gesprek met elkaar te voeren. Wij zetten in op de ontwikkeling van jouw talent en de ontwikkeling op competenties en kernwaarden van onze organisatie. Als jij groeit, groeien wij ook!

Sfeerimpressie

Een glimp van Waardwonen

Onze kernwaarden

Pas jij bij Waardwonen?


Klantgericht

Stel jij in je handelen en gedrag de klant centraal? Dat kunnen je collega’s en huurders zijn, maar ook samenwerkingspartners.

Omgevingsgericht

Bij Waardwonen werk je bij een organisatie die midden in de (lokale) samenleving staat. Het is belangrijk dat je signalen oppikt en kansen ziet, zodat we aansluiten bij onze huurders en andere samenwerkingspartners.

Ondernemend

Ben je van nature proactief en innovatief? Hou je ervan om kansen die zich voordoen op te pakken? Dan zijn wij een uitstekende match.

Oplossingsgericht

We dagen je uit om je creativiteit en deskundigheid te gebruiken om samen aan oplossingen te werken die er toe doen!

Samenwerken

Hou je ervan om proactief de verbinding op de zoeken? Intern met je collega’s, maar ook met huurders en andere samenwerkingspartners? We ontwikkelen ons steeds meer als netwerkorganisatie. Je past bij ons als je daar blij van wordt.


Onze mogelijkheden

Stage lopen bij Waardwonen

Wij zijn gecertificeerd als erkend leerbedrijf voor het MBO volgens de ECABO (kenniscentrum economisch en administratief beroepsonderwijs) en de Middenkaderopleiding Bouwkunde Beheer volgens Fundeon (kenniscentrum beroepsonderwijs bouw en infra).

Ben je op zoek naar een stageplek en lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Stuur dan je CV plus motivatie naar onze afdeling HR met de button hiernaast.

Privé en werk in balans

Onze arbeidsvoorwaarden

Als je fulltime werkt bij ons werk je normaal gesproken 36 uur per week. Zo zorgen we voor een goede balans tussen werk en privé.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en we hebben veel aandacht voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. We hebben voor jou een budget beschikbaar dat je kunt inzetten voor loopbaanontwikkeling.

Contact onze HR afdeling

Heb je een vraag?

Heb je vragen over onze openstaande vacatures of lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Of wil je liever eerst persoonlijk contact voordat je een sollictatie verstuurd? Neem dan contact op met onze HR afdeling. We helpen je graag verder!