Vacature: medewerker salaris- en personeelsadministratie

28 februari 2022 – Ben jij een ster in cijfers en bedreven in personeels- en salarisadministratie? En herken jij je in onze kernwaarden ondernemend, samenwerken, klant-, oplossings- én omgevingsgericht? Dan zijn we misschien wel een match!

 De wereld verandert, Waardwonen beweegt mee!

Wij zijn een woningcorporatie (ong. 50 medewerkers) met een sociaal hart en volop in beweging. We verhuren bijna 4000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige, leefbare en prettige woonplek hebben.

Typisch Waardwonen? Interne korte lijntjes, oprecht betrokken en betrouwbaar!
Typisch jij? Secuur, betrokken, collegiaal en klantgericht!

We zoeken een

medewerker salaris- en personeelsadministratie

28-32 uur

Wat ga je doen?

Je ondersteunt bij alle voorkomende vraagstukken op het gebied van HR- en salarisadministratie en bent verantwoordelijk voor het optimaal uitvoeren van het salaris- en personeelsadministratie. Hierbij werk je zeer accuraat en volgens vastgestelde procedures. Je controleert op volledigheid en tijdigheid van gegevens. En het is belangrijk dat je de gegevens efficiënt verwerkt.

Wat nog meer?

 • Je bent vraagbaak voor salarisvraagstukken en personeelsaangelegenheden en verzorgt de correspondentie, registratie en controles op het gebied van salaris- en personeelsadministratie en ziekteverzuim;
 • Je maakt en beheert arbeidscontracten en de bijbehorende in- en uitdienstmeldingen;
 • Je controleert de salarissen op bijvoorbeeld verlofregistratie, thuiswerkregeling, gratificaties, reiskosten, arbo-voorzieningen en transitievergoedingen.
 • Je richt de werkkostenregeling (WKR) in en controleert hierop, je past de Wet normering topinkomens (WNT) toe en rapporteert hierover, en je houdt de CAO en wetswijzigingen bij, voert ze door en communiceert hierover.
 • Je controleert en bewaakt verzekeringen, pensioenen, AOW-hiaat, leasewagens, etc.
 • Dit ben jij

Het zou mooi zijn als je al wat ervaring hebt in een soortgelijke rol binnen een woningcorporatie, maar wat in elk geval belangrijk is:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur een afgeronde PDL- of LSA-opleiding;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de salarisadministratie;
 • Bij voorkeur kennis van de CAO Woondiensten en eventueel met het personeels-en salarisadministratie pakket VISMA.

Wat bieden wij?

 • Een leuke informele werkomgeving, met fijne collega’s waar je snel mee kunt schakelen.
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een marktconform salaris in schaal G (minimaal € 2.934,- en max tussen de € 3.592,- € 3.754,-), goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime opleidingsmogelijkheden, een goed pensioen, bijdrage in ziektekosten, mogelijkheid tot een gratificatie, surface en een smartphone. We hebben een cafetariasysteem waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt ruilen afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Sollicitatieprocedure

Mocht je jezelf herkennen in de functieomschrijving en graag met ons in gesprek gaan, laat het ons spoedig weten en stuur je CV en motivatie naar hr@waardwonen.nl. We nemen binnen 5 werkdagen contact op over het vervolg van de procedure.

Voor vragen kunt u terecht bij Sander Boelen (manager Bedrijfsvoering), sboelen@waardwonen.nl.