Welkom thuis!

Over Waardwonen

Bijna 4.000 huishoudens in Lingewaard en Berg en Dal vinden bij ons een thuis. Veel van hen blijven ook in de toekomst een huis van ons huren. Vaak het liefste in hun ‘eigen’ wijk, waar ze de mensen kennen en gekend worden. Voor al onze huurders willen we zorgen voor een comfortabele woonplek waar je jezelf kan zijn, een plek die veilig en vertrouwd is in een fijne buurt, en waar je prettig met elkaar samenleeft. Nu en in de toekomst.

Voor wie we er zijn

We zijn er voor alle huurders, van starter tot senior en van urgent woningzoekende tot statushouder. Ook huurders die speciale woonwensen hebben of ondersteuning nodig hebben, vinden bij ons een thuis. We zijn er vooral voor mensen die door hun inkomen of andere omstandigheden niet zelf kunnen voorzien in een passende woning. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige, leefbare en prettige woonplek hebben.

 

Persoonlijk en makkelijk benaderbaar

Onze werkwijze

U herkent ons aan onze persoonlijke aanpak. We willen onze huurders snel, goed en vooral persoonlijk van dienst zijn. Daarom leveren we maatwerk. Hiermee bedoelen we dat we goed luisteren naar de vragen van onze huurders en kijken naar hoe we hen in brede zin kunnen helpen. Niet voor niets zijn we met buurtbeheerders gaan werken, we willen zichtbaar aanwezig zijn in de wijken en makkelijk benaderbaar. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst in huis. We staan midden in de samenleving en laten huurders meedenken en meepraten over een fijn thuis in een prettig leefbare wijk.

We houden onze ogen en oren open voor signalen en kansen. Altijd in overleg met onze huurders en als het nodig is schakelen we onze samenwerkingspartners in. Want een thuis, daar werken we samen aan.

samenvatting van onze missie en visie

Waar we voor gaan

Waar we voor gaan? Dat kunnen we samenvatten in één zin: samen werken aan een thuis. We zijn een klantgerichte, maatschappelijke onderneming. We verhuren betaalbare en kwalitatief goede woningen met een overwegend groen energielabel en leveren maatwerk in onze dienstverlening. Dit doen we door in nauw contact te staan en samen te werken met onze huurders en partners. We zoeken hen actief op en zijn zichtbaar en aanspreekbaar in wijken en buurten. Elke dag zijn we bezig met de zorg voor onze woningen. Met onderhoud, reparaties, bouwen… maar we verliezen nooit uit het oog waar het uiteindelijk om draait: dat onze huurders zich thuis voelen. Meer hierover leest bij Onze koers.

Onze koers 2022-2025
Op zoek naar een woning?

Entree

Wij werken volgens het regionale woonruimteverdeelsysteem van Entree. Vrijkomende woningen worden wekelijks geadverteerd op de website van Entree. Bent u op zoek naar een (andere) woning in deze regio? Kijk dan eens op de website van Entree. Hier vindt u het actuele aanbod van huurwoningen van Waardwonen en andere woningcorporaties in de Stadsregio Arnhem Nijmegen die via Entree hun woningen verhuren.