Vacature: projectmanager Vastgoed

Wil jij jouw ervaring met vastgoedprojecten inzetten in een sociaal maatschappelijke omgeving? Jouw talent en competenties gebruiken bij het (her)ontwikkelen en renoveren van onze woningen? Voel je je goed in een kleine organisatie met korte lijnen, waar je breed zaken zelf kunt oppakken en waar jouw bijdrage direct impact heeft? Lees dan zeker even verder!

projectmanager Vastgoed

36 uur per week

Wat ga je doen?

Als projectmanager Vastgoed ben je verantwoordelijk voor de projectleiding van meerdere vastgoedprojecten van ontwerp tot en met de realisatie. Daarnaast adviseer en participeer je tijdens de initiatief- en haalbaarheidsfase van projecten. Hierbij ben je sparringpartner voor de projectontwikkelaar. Je voert je werkzaamheden uit onder de verantwoordelijkheid van de manager Vastgoed & Ontwikkeling. Het gaat om uitdagende nieuwbouw- en herstructureringsprojecten. En daarnaast ben je ook inzetbaar voor de begeleiding van grotere onderhoudsprojecten. In de projecten werk je nauw samen met betrokken collega’s en met verschillende externe stakeholders (zoals huurders, gemeenten en vastgoedpartners). Hierbij heb je oog voor de uiteenlopende belangen die je weet te managen om tot het gewenste resultaat te komen. Daarin zie jij de uitdaging.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je geeft advies in de initiatieffase bij haalbaarheidsonderzoeken.
 • Je bent verantwoordelijk voor eenduidige vraagspecificaties en organiseert de selectie, aanbesteding en gunning richting marktpartijen. Dit vertaal je in (eigentijdse) contracten.
 • Daarna voer je de regie over de uitvoering van de projecten en geef je functioneel leiding aan het interne projectteam
 • Je bent in staat gelijktijdig meerdere projecten in verschillende stadia te managen.
 • Je beheerst de risico’s door tijdig te signaleren, te beleggen en te escaleren.
 • Bovendien voer je een zorgvuldige (financiële) administratie, zorg je voor tijdige informatie en afstemming in besluitvormingsprocessen en lever je input voor rapportages.
 • Tenslotte draag je zorg voor kwaliteitsverbetering door doorlopend trajecten te evalueren. Op basis van deze evaluaties stel je verbetervoorstellen op.

Dit ben jij

 • Een enthousiaste projectmanager met focus op het resultaat en de mens.
 • HBO+ werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring met ontwikkelen en begeleiden van vastgoedprojecten.
 • Ervaring in en affiniteit met woningcorporaties is een pre.
 • Je bent organisatiesensitief, analytisch, ondernemend en je toont leiderschap in je rol.
 • Projectmatig werken is voor jou vanzelfsprekend.
 • Daarnaast werk je graag samen en betrek je je collega’s, klanten en stakeholders in je proces.
 • Onze visie en kernwaarden zitten je als gegoten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een woningcorporatie (ongeveer 50 medewerkers) met een sociaal hart en volop in beweging naar organisatie van de toekomst. We verhuren 4000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Vanuit onze missie werken we aan betaalbare en toekomstbestendige woningen voor mensen die daar – veelal op basis van hun inkomen – niet zelfstandig in kunnen voorzien.

We hebben pas geleden onze koers 2022-2025 vastgesteld in ons nieuwe ondernemingsplan Een toekomstbestendig thuis. Vanuit de bijbehorende kernwaarden (ondernemend, oplossingsgericht, omgevingsgericht, klantgericht en samenwerken) ontwikkelen we ons verder als klantgerichte en omgevingsgerichte netwerkorganisatie. We hebben dan ook veel aandacht voor talentontwikkeling en het voeren van ‘het goede gesprek’ daarover.

Je gaat werken voor onze afdeling Vastgoed & Ontwikkeling die naast jou bestaat uit een manager, een projectontwikkelaar, een adviseur duurzaamheid, twee werkvoorbereiders en drie opzichters.

Wat bieden wij?

 • Een salaris in schaal K van de CAO Woondiensten met een minimum van € 4.141en een maximum van €5.597. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband van 36 uur per week.
 • Een persoonlijk ontwikkelpakket en de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen.
 • Goede voorzieningen in laptop, telefoon, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Een cafetariasysteem waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt ruilen afgestemd op jouw persoonlijke wensen.
 • En natuurlijk… een prettige, informele werkomgeving, met fijne collega’s waar je snel mee kunt schakelen. Een plek waar je zeker het verschil kunt maken!

Sollicitatieprocedure

Ben jij het talent dat wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv voor 28 april 2022 via hr@waardwonen.nl t.a.v. Twan Rikken (manager Vastgoed & Ontwikkeling).

Er zijn twee gespreksrondes, waarin je de organisatie en je toekomstige collega’s leert kennen. De eerste gespreksronde is op woensdag 4 mei en de tweede op donderdag 12 mei. Hier kun je vast rekening mee houden. De gesprekken zijn op ons kantoor in Huissen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.