Vacature: opzichter (mutaties en dagelijks onderhoud)

Ben je net afgestudeerd of na een paar jaar werkervaring toe aan een nieuwe uitdaging?  Geloof jij dat elk probleem een oplossing heeftDat je door goed te luisteren onze huurders – samen met je collega’s – van de best mogelijke service kunt voorzien? Dan is Waardwonen de organisatie voor jou! 

 Wij zoeken een 

opzichter (mutaties en dagelijks onderhoud)

36 uur per week
 

Wat ga je doen?
Als opzichter ben je verantwoordelijk voor het mutatie onderhoud waarbij je inspecties uitvoertDaarbij beoordeel je welke reparaties nodig zijn om de woningen in de juiste staat op te leveren. Als je nog niet veel ervaring hebt dan vinden we dat juist leuk. We brengen je graag de kneepjes van het vak bij.

En verder?

Beoordeel je reparatieverzoeken, stuur je onze aannemers aan voor de uitvoering van de reparaties en de mutaties. Je bent hét aanspreekpunt voor de huurder als het gaat over veranderingen in de woning. Zo draag je bij aan een efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening. 

Als opzichter heb je het talent om planmatig te werken, project- en processtappen te monitoren en bij te sturen vanuit rust en professionaliteit. Je werkt graag samen – bijvoorbeeld met collega’s, (oud) huurders, aannemers en gemeenten – zodat je onze huurders klantgericht kunt helpen 

Daarbij heb je: 

  • MBO+ (bouwtechnisch) werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring met diverse bouwtechnieken; 
  • Inzicht in bouwkosten (beheersing) 
  • Een leergierige instelling 
  • Communicatieve vaardigheden

Als mens beschik je over humor, een positieve en actieve levenshouding, tact in combinatie met een natuurlijke overtuigingskracht en je bent in- en extern een betrouwbare gesprekspartner.

Wie zijn wij?
Waardwonen is een woningcorporatie in de stadsregio Arnhem en Nijmegen. We hebben ongeveer 4000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige, leefbare en prettige woonplek hebben. Ook huurders die speciale woonwensen hebben of ondersteuning nodig hebben bij het wonen, vinden bij ons een thuis. Bij Waardwonen werken ongeveer 40 medewerkers. Jij gaat samenwerken in een team van wijkconsulenten, verhuurconsulenten, buurbeheerders en collega-opzichters. 

Wat bieden we?

  • Een leuke informele werkomgeving, met fijne collega’s waar je snel mee kunt schakelen. En waar het gewaardeerd wordt als je proactief en ondernemend bent. 
  • We bieden in eerste instantie een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband. 
  • Een marktconform salaris in schaal H. van de CAO Woondiensten 2021. Je salaris wordt bepaald op basis van je ervaring.  
  • Goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld ruime opleidingsmogelijkheden, een goed pensioen en een bijdrage in de ziektekosten. 
  • We hebben een cafetariasysteem waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt ruilen afgestemd op jouw persoonlijke wensen. 

Sollicitatieprocedure?
We ontvangen je motivatiebrief en curriculum vitae graag vóór 16 juni via PenO@waardwonen.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats op 21 juni. De tweede gespreksronde staat gepland op 24 juni. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Vragen?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Moniek Bens, manager Klant en Wonen via mbens@waardwonen.nl. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Roos Hofstede (p&o adviseur), T 026-326 30 50. Voor meer informatie over ons kun je kijken op www.waardwonen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.