We doen een onderzoek Woonbeleving onder onze huurders!

Waardwonen wil de goede keuzes maken voor de komende jaren, zodat onze huurders prettig blijven wonen. Daarom hebben we het Kwaliteitscentrum voor woningcorporaties (KWH) gevraagd een onderzoek uit te voeren naar uw tevredenheid over uw woning en woonomgeving. Voorbeelden van vragen die aan bod komen: hoe prettig woont u, hoe beoordeelt u de kwaliteit van uw woning en ervaart u overlast?

De vragenlijsten worden verstuurd en verwerkt door DESAN Research Solutions. En informatie KWH vindt u op www.kwh.nl/voor-huurders.

Worden alle huurders benaderd?

Nee, we houden een representatieve steekproef. De meeste huurders worden per e-mail benaderd en vullen de vragenlijst online in. Maar u kunt ook gebeld worden als u de vragenlijst niet op internet kunt invullen. KWH neemt dan contact met u op op werkdagen tot 21:30 uur en op zaterdagen tot 15:00 uur.  U kunt in het telefoongesprek natuurlijk ook aangeven dat u liever niet mee wilt doen aan het onderzoek.

Win een cadeaubon van € 100,-

Onder de huurders die de vragenlijst hebben ingevuld, verloten wij 5 VVV-cadeaubonnen van € 100,-. Aan het einde van de vragenlijst kunt u aangeven dat uw contactgegevens met Waardwonen mogen worden gedeeld. Dan kunnen wij u benaderen als u een prijs heeft gewonnen. Alleen uw contactgegevens worden doorgegeven, niet uw antwoorden.

Privacy

Alle antwoorden die u en andere huurders geven, worden volledig anoniem in een rapport verwerkt.

Let op!

Er zal nooit worden gevraagd om persoonlijke gegevens zoals uw bankrekeningnummer, burgerservicenummer of andere persoonlijke gegevens.

Bel ons bij twijfel

Twijfelt u of u het telefoontje of de e-mail over het huurdersonderzoek wel kunt vertrouwen? Of vermoedt u een vorm van fraude? Neem dan voor alle zekerheid contact met ons op via telefoonnummer 026-350 26 50 of info@waardwonen.nl.

Bedankt voor uw hulp!

Wij willen u alvast bedanken voor het meewerken aan het onderzoek. Hiermee kunnen wij onze dienstverlening voor alle huurders verbeteren. Laat ons weten wat voor u belangrijk is, waar u tevreden over bent en wat we kunnen verbeteren.