Heeft u hulp nodig? Of behoefte een luisterend oor?

Beste huurders,

Onze kantoren zijn gesloten, maar dat betekent niet dat we er niet zijn voor u. De komende dagen bellen we onze contactpersoon in uw wooncomplex om te vragen hoe het gaat, voor een luisterend oor, maar ook om te kijken of er mensen zijn die hulp nodig hebben. Daarnaast bellen we ook andere huurders, waarvan we denken dat ze misschien een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat doen we graag voor u. Als het nodig is kunnen we onze samenwerkingspartners in de wijk inschakelen om u verder te helpen.

Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) heeft bijvoorbeeld samen met het Rode Kruis een telefonische coronalijn geopend voor mensen die hulp nodig hebben, maar niemand hebben in hun omgeving om hen te helpen. Medewerkers en vrijwilligers organiseren hulp voor iedereen die dat nodig heeft, bijvoorbeeld bij boodschappen doen, maaltijden regelen, behoefte aan een luisterend oor of bij vragen.

In Berg en Dal werken Forte Welzijn en de gemeente samen aan een coronahulplijn waar mensen terecht kunnen met al hun vragen. Deze week worden alle inwoners van de gemeente Berg en Dal geïnformeerd via een flyer in de brievenbus, maar het nummer is al bereikbaar.

Heeft u nu al hulp nodig?