5 november Huurdersmiddag van Huurdersbelang Lingewaard

Nieuws

Binnenkort organiseert Huurdersbelang Lingewaard, de huurdersorganisatie in Lingewaard, een huurdersmiddag voor alle huurders van Waardwonen.

Waar en wanneer?

De huurdersmiddag is op:

  • Zaterdag 5 november 2022
  • Van 13.00u – 17.00u
  • In Dorpshuis Angeren, Emmastraat 23, Angeren

Het programma

Aan de hand van thema’s die belangrijk zijn voor huurders gaat Huurdersbelang met u in gesprek. Op het programma staan o.a. kennismaken met het bestuur, een presentatie over wat Huurdersbelang zoal doet, actuele onderwerpen voor huurders en een quiz waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Ook is er gelegenheid om in gesprek te gaan, vragen te stellen of onderwerpen te agenderen waar Huurdersbelang volgens u aandacht zou moeten besteden.

Uiteraard is er ook een hapje en een drankje.

Komt u ook?

Er is plaats voor ongeveer 100 huurders. Daarom is uw aanmelding noodzakelijk. Doe dit door uiterlijk 31 oktober een e-mailt te sturen naar: huurdersbelanglingewaard@gmail.com met hoeveel personen / medehuurders u komt. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

Als de deelnemerslijst vol is, komt u op een reservelijst. Dit laten zij u weten. U krijgt bericht dan bericht als er afmeldingen zijn.

Huurdersbelang op Facebook

Huurt u een woning van Waardwonen en woont u in Lingewaard? Volg dan de Facebookpagina van Huurdersbelang Lingewaard. Zo blijft u op de hoogte van hun activiteiten.