Start verhuur nieuwe huurappartementen hoek Oostervelden/Dorpstraat in Bemmel

Waardwonen start met de bouw van de 24 huurappartementen op de hoek de Oostervelden en de Dorpstraat in Bemmel. Vanaf begin juli start ook de verhuur van de woningen.

De appartementen – grotendeels bedoeld voor senioren (55+) – komen op een mooie locatie in het centrum van Bemmel. Vanwege de centrale ligging, de toegankelijkheid en de aanwezigheid van een lift bieden de appartementen veel voordelen voor de toekomstige bewoners. Drie woningen worden beschikbaar gesteld als rolstoeltoegankelijk.

De appartementen krijgen een eigentijdse dorpse architectuur. Het plan wordt opgeknipt in drie bouwstijlen waardoor het kleinschalig oogt en aansluit bij de bebouwing in de omgeving in Bemmel. Er komen drie verschillende type appartementen die variëren in indeling en grootte. Alle appartementen krijgen een balkon of terras.

KlaassenGroep gaat de woningen bouwen. De bouw is ongeveer een jaar. Omwonenden worden deze week geïnformeerd over de werkzaamheden en wat ze kunnen verwachten.

Interesse?
Heeft u interesse? Dan kunt reageren op de advertentie op www.entree.nu. De advertentie wordt begin juli geplaatst op de website van Entree (vermoedelijk 3 juli). Daarna volgt de toewijzing. Controleert u – voordat u reageert – of uw inschrijfgegevens en inkomensgegevens bij Entree nog juist zijn? Dit geldt ook voor de mensen die hun belangstelling al eerder kenbaar hebben gemaakt bij Waardwonen.