Wie zijn wij?

Waardwonen als verhuurder

Waardwonen verhuurt en beheert woningen voor alle doelgroepen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Onze belangrijkste taak is het bieden van goede, betaalbare huurwoningen voor mensen met een lager inkomen. Wij beschikken over een divers woningbezit. Zo verhuren wij eengezinswoningen, boven- en benedenwoningen, seniorenwoningen, woningen die zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en woningen die behoren tot een woongroep. Door de gevarieerde en betaalbare huurprijzen maken wij ons sterk om iedereen een eerlijke kans op de woningmarkt te geven.

Daarnaast bouwt en beheert Waardwonen huur- en koopwoningen, verkoopt bestaande woningen en draagt bij aan de herontwikkeling van wijken.

Wij werken volgens het regionale woonruimteverdeelsysteem van Entree. Vrijkomende woningen worden wekelijks geadverteerd op de website van Entree.  Hier vindt u het actuele aanbod van huurwoningen van Waardwonen en andere woningcorporaties in de Stadsregio Arnhem Nijmegen die via Entree hun woningen verhuren.

Waardwonen als organisatie

Onze organisatie bestaat uit een aantal verschillende afdelingen waar een enthousiast team van medewerkers voor u klaarstaat. Samen helpen wij u bij het vinden van een goede en betaalbare huurwoning.

Wonen

U bent op zoek naar een andere woning? Of heeft u een woning gezien op op de website van Entree www.entree.nu? Neem dan contact op met de medewerkers van de afdeling Wonen. Zij helpen u graag verder met uw vragen over de woonruimteverdeling. Maar ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld medehuurderschap, woningruil of de huur van uw woning wilt opzeggen, kunt u contact opnemen met deze afdeling.

Bedrijfsvoering

Bij deze afdeling kunt u terecht met uw vragen over uw huurbetalingen en het aanvragen van huurtoeslag. Ook helpen zij u graag verder met uw vragen over de opbouw van uw huur en de daarbij behorende servicekosten.

Vastgoed & Ontwikkeling

Als u zelfstandig een verandering in uw woning wilt aanbrengen, vragen heeft over de technische staat van uw woning, of als u een reparatieverzoek wilt indienen, neem dan contact op met de afdeling Vastgoed & Ontwikkeling. Zij helpen u met uw vragen van technische aard en kunnen u meer informatie geven over reparaties, bouwregelgeving en voorschriften.

Overige afdelingen

Naast de eerder genoemde afdelingen kent Waardwonen een aantal ondersteunde afdelingen, zoals de business controller, directie- en managementsecretariaat en de afdelingen P&O en Communicatie. In het organogram Waardwonen is alles overzichtelijk opgenomen.

Samenwerking

Waardwonen staat open voor samenwerkingsverbanden met allerlei andere partijen en organisaties. Bijvoorbeeld de samenwerking met Woonstichting Gendt en deelname aan Maizena (voorheen KR8). Daarnaast nemen wij deel aan de deelnemersraad van Entree, waarin de aan Entree deelnemende corporaties participeren. Hierin worden zaken besproken met betrekking tot de toewijzing van woningen.