Toekomstige huurders Componistenhof namen een kijkje op de bouw

Nieuws

Op de hoek van de Vivaldistraat en Chopinstraat in Millingen aan de Rijn was tot vorig jaar een leeg grasveld (ooit stond hier een klooster en meisjesschool). Nu zien we al een echt gebouw ontstaan. Op deze plek bouwen we aan 26 huurappartementen voor 55-plussers.

Vanmiddag (maandag 26 februari) was voor de toekomstige bewoners van dit gebouw een bijzondere dag. Ze konden voor het eerst een kijkje nemen op de bouw van het nieuwe appartementengebouw de Componistenhof.

Warm en droog ontvangst in basisschool St. Martinus

We ontvingen iedereen deze middag in basisschool St. Martinus tegenover de bouwlocatie. Zo kon iedereen warm en droog staan, gezien de regen wel zo fijn!

Directeur-bestuurder van Waardwonen Erik Cuppen, wethouder Alex ten Westeneind van gemeente Berg en Dal en directeur John de Beijer van aannemer Giesbers hielden een kort praatje. Ze vertelden over hoe de plannen tot stand kwamen, het doorstroombeleid en hoe de bouw verloopt.

Het was meteen een mooie kans voor de nieuwe buren om elkaar vast een beetje te leren kennen!

De bouw op!

Daarna was het tijd om in groepjes de bouw op te gaan. Huurders konden nog niet altijd in hun eigen appartement kijken, maar wel in één met dezelfde indeling. Dit leverde heel wat enthousiaste reacties op!
Voor en na die tijd stonden medewerkers van Waardwonen klaar om vragen te beantwoorden.

Planning

De bouw ligt tot nu toe op schema. We verwachten dat de huurders in de loop van juni hun sleutels krijgen.

Meer weten over het project? Bekijk de projectpagina.