Onze maatregelen vanwege het Coronavirus

Laatste update 31 januari 2022.

Vanwege het Coronavirus nemen we voor uw en onze veiligheid maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken. Zo beschermen we kwetsbare mensen en voorkomen we dat we ons zorgstelsel onnodig belasten. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, de GGD en het kabinet. En  we vragen ook u hier rekening mee te houden zodat we samen de kans op besmetting verkleinen.

In het kort

  • We zijn telefonisch bereikbaar via T 026 – 326 30 50. Tussen 9.00 en 16.00 uur kunt u hier terecht met al uw vragen. Buiten deze tijden is ons telefoonnummer alleen bereikbaar voor calamiteiten. Wij schakelen u dan automatisch door naar onze meldkamer. U kunt uw vraag ook stellen via info@waardwonen.nl of via het contactformulier op deze website.
  • De inloop op ons kantoor in Huisen is weer geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Buiten deze tijden kunt u ook op afspraak terecht.
  • Inwoners van Millingen aan de Rijn kunnen een afspraak maken via nummer 026 – 326 30 50. Deze afspraak kan op ons kantoor in Millingen plaatsvinden, maar ook bij u thuis.
  • Elke dag legen we de brievenbus bij ons kantoor en verwerken we deze post. Bij voorkeur ontvangen wij de post digitaal via info@waardwonen.nl.

Meer informatie leest u via: Corona – veel gestelde vragen door huurders.