Onze maatregelen vanwege het Corovirus

Vanwege het Coronavirus nemen we voor uw en onze veiligheid maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken. Zo beschermen we kwetsbare mensen en voorkomen we dat we ons zorgstelsel onnodig belasten. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, de GGD en het kabinet. En  we vragen u hier rekening mee te houden zodat we samen de kans op besmetting te verkleinen.

U leest hieronder wat de landelijke richtlijnen betekenen voor ons werk. Meer informatie leest u via: Corona – veelgestelde vragen door door huurders.

1. Bezoek op onze kantoren
In lijn met de landelijke versoepelingen rondom het coronavirus, stellen we – alleen op afspraak – ons kantoor weer open voor huurders en andere bezoekers.

Heeft u een vraag of verzoek voor Waardwonen? Dan kunt u eerst telefonisch of via mail contact opnemen. Samen overleggen we dan of het nodig of wenselijk is dat u langs komt op ons kantoor.

Uiteraard houden we dan rekening met de richtlijnen van de overheid en het RIVM. En we vragen ook onze bezoekers om daar rekening mee te houden.

  • E-mail: info@waardwonen.nl
  • Telefoon: 026 – 326 30 50
  • Via mijn.waardwonen.nl kunt u ook veel zaken online regelen, zoals bijvoorbeeld betalingen.

Het kan zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan u van ons gewend bent. We doen ons best u zo snel mogelijk te woord te staan en vragen hiervoor uw begrip.

2. We voeren alle noodzakelijke reparaties weer uit
Bij het telefonisch aannemen van reparatieverzoeken vragen we wel of u of uw huisgenoten verkouden zijn, hoesten of koorts hebben. Daarbij overleggen we over hoe urgent uw verzoek is en zoeken we naar een passende oplossing. U leest hier hoe we contactloos repareren.

3. Wilt u een afspraak met Waardwonen?
Dan vragen we vooraf of u klachten heeft (verkoudheid, hoesten of koorts). Of we maken we een maatwerkafspraak met u. Dat kan zijn: bijvoorbeeld uw vraag telefonisch afhandelen, uitstellen van de afspraak, sleutels afgeven of ophalen, enz.

We staan klaar voor u!
Neemt u vooral contact met ons op als u vragen heeft. Ook als u behoefte heeft aan hulp of een luisterend oor kunt u contact opnemen. We zijn bereikbaar via info@waardwonen.nl of  026 – 326 30 50.