Mogen we bij u op de koffie?

Beste huurders,

Waardwonen maakt elke 4 jaar een ondernemingsplan waarin we onze koers vaststellen voor de komende periode. Bijvoorbeeld: Hoe zorgen we voor voldoende betaalbare woningen? Hoe zorgen we dat onze woningen toekomstbestendig zijn? Hoe zorgen we voor een prettige leefbare woonomgeving voor onze huurders?

Ons ondernemingsplan voor de periode 2022-2025 maken we – net als de vorige keer – met onze medewerkers, samenwerkingspartners (zoals de gemeente en zorg- en welzijnorganisaties) én huurders. We werken ten slotte samen aan uw thuis. Daarom horen we graag waar u als huurder juist heel tevreden over bent, maar ook waar u verbeterpunten ziet. Heeft u daar ideeën over? Dan komen we graag op de koffie!

Uiteraard houden we ons daarbij aan de richtlijnen van het RIVM. Als de omstandigheden het toelaten, komen we graag in het echt langs, bijvoorbeeld voor een koffiemoment in uw tuin. Maar videobellen, of per telefoon kan natuurlijk ook, afhankelijk van de richtlijnen die op dat moment gelden of waar u zich prettig bij voelt. We maken graag een afspraak in de periode van 17 tot 25 mei. Schikt dat? En vindt u het leuk om met ons in gesprek te gaan? Dan kunt u een mail sturen naar communicatie@waardwonen.nl. Dan maken we een afspraak.