Eervolle vermelding voor Waardwonen Lingewaardse Duurzaamheidsprijs

Nieuws

Het was al even bekend. Waardwonen kreeg een eervolle vermelding bij de uitreiking van de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs. Daar zijn we natuurlijk heel trots op, vooral omdat we (weer) zijn voorgedragen door onze huurders. Begin november kwam wethouder Aart Slob persoonlijk langs het kantoor van Waardwonen om de prijs uit te reiken.

De Duurzaamheidsprijs is een initiatief van Coöperatie Lingewaard Energie in samenwerking met de Gemeente Lingewaard. Erik Cuppen (directeur-bestuurder Waardwonen): “We zijn blij dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid gezien worden, én worden gewaardeerd door onze huurders. We werken namelijk hard aan verduurzaming van onze woningen. Hiermee nemen we onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst én tegelijkertijd gaan de energielasten van onze huurders omlaag.”

Inspiratie
Op de dag van de duurzaamheid reikte wethouder Slob de duurzaamheidsprijs uit aan Gerard Visser. Gerard kreeg de prijs omdat hij zijn woning uit 1969 in stapjes verduurzaamd heeft en een inspiratie is voor anderen. Zijn ervaring en kennis deelt hij graag met anderen bij het Energieloket Lingewaard, waar hij sinds het eerste uur adviseur is.

Wethouder Slob noemde twee eervolle vermeldingen voor Waardwonen en Landwinkel De Woerdt. “Landwinkel De Woerdt heeft een nieuw boerderijterras gebouwd, met diverse duurzame technieken. Waardwonen heeft hoge ambities om hun woningen te verduurzamen en maakt dat in de praktijk waar.”
Wilt u weten wat Waardwonen allemaal doet aan duurzaamheid? Lees dan hieronder onze factsheet Duurzaamheid 2021.

Heeft u vragen over energiebesparing in huis? Huurders in Lingewaard kunnen terecht bij Energieloket Lingewaard. Huurders uit Millingen aan de Rijn kunnen terecht bij het Loket Duurzaam Wonen plus .