Leefbaarheidsfonds

Thuis in je buurt!

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier in uw woning èn uw buurt woont. Daarom dragen wij graag bij aan initiatieven die de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt verbeteren. Heeft u een leuk idee om uw woonomgeving te verbeteren? Dan kunt u hiervoor een bijdrage vragen uit ons Leefbaarheidsfonds.

Waar kunt u aan denken?

U kunt denken aan ideeën, die de leefbaarheid, veiligheid of uitstraling van de straat, buurt of wijk verbeteren. Bijvoorbeeld een gezamenlijke schoonmaakactie in de straat. Maar het kan ook gaan om het plaatsen van een bankje om de hoek waar mensen een praatje met elkaar kunnen maken of een bloembak die bewoners samen onderhouden. U weet zelf het beste wat er in uw buurt beter kan op het gebied van leefbaarheid. Wij horen daarom graag wat uw plannen zijn!

Wie kan een aanvraag indienen?

Bewoners van Huissen, Bemmel, Angeren, Haalderen, Doornenburg en Millingen aan de Rijn kunnen een aanvraag indienen. Praat met uw buren en buurtgenoten en pak het samen aan. Want bijdragen aan een plezierige woonomgeving is een kwestie van samenwerken. Dit kan ook samen met een bewonerscommissie of een organisatie. Verzoeken van bijvoorbeeld maatschappelijke organisaties, welzijnsinstellingen, een groep jongeren, het wijkplatform of een school zijn ook welkom. Zolang het maar in de directe nabijheid van ons woningbezit is en de investering mede ten goede komt aan onze huurders.

Hebt u een goed idee?

Heeft u ideeën over het vergroten van het woonplezier in uw buurt? We horen het graag! Het hoeven geen uitgewerkte plannen te zijn. Het kan heel simpel. Wij denken graag met u mee! Heeft u vragen of wilt u met ons overleggen over uw plannen of ideeën? Neem dan contact op met een van onze woonconsulenten via 026 – 326 30 50. Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Heeft u al een gezamenlijk plan, dan kunt u dit e-mailen naar leefbaarheid@waardwonen.nl of per post versturen naar Waardwonen, Postbus 43, 6850 AA Huissen. Afgeven bij ons kantoor in Huissen of Millingen aan de Rijn is ook altijd mogelijk. Zodra we uw aanvraag ontvangen hebben, bekijken wij de haalbaarheid van uw plan en laten wij u weten of uw plan in aanmerking komt voor een bijdrage.

Of maak gebruik van het onderstaand formulier:

  • Contactgegevens
  • Plan

  • Wij willen onder andere weten: wat houdt het plan/de activiteit in, waar en wanneer wordt het plan uitgevoerd /vindt de activiteit plaats, voor wie organiseert u het en is er aantoonbaar draagvlak, hoeveel deelnemers verwacht u, hoe zijn de huurders van Waardwonen erbij betrokken?
  • Welke andere personen of instanties zijn betrokken bij de organisatie?

  • Financiën

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Overig

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.