Leefbaarheid

Wij vinden het belangrijk om samen met bewoners te werken aan een thuis. En we staan graag open voor uw mening en ideeën. Daarom zijn we zichtbaar aanwezig in onze wijken en dorpen. Onze buurtbeheerders en wijkconsulenten zijn uw eerste aanspreekpunten.

Buurtbeheerders
Prettig samen wonen in een prettige, veilige en schone buurt.  Daar zijn bewoners in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor. Maar onze buurtbeheerders Sydney en Mirjam helpen graag bij goede ideeën. Ook als mensen vereenzamen, buren of jongeren overlast geven of als tuinen verwaarlozen kunt u Sydney en Mirjam aanspreken. Ze hebben vooral aandacht voor leefbaarheid, bewonersparticipatie, preventie en handhaving (schoon, heel, veilig). Hiervoor werken ze samen met bewoners en sociale partners, gemeente en politie.

 • Sydney van den Broek, buurtbeheerder
  Bemmel, Haalderen en Millingen aan de Rijn
  T 06-104 20 217
 • Mirjam Verheem, buurtbeheerder
  Angeren, Doornenburg en Huissen
  T 06-82 88 00 17

Wijkconsulenten
De wijkconsulenten werken aan sociale projecten en het verbeteren van de leefbaarheid in een wijk of complex. Ook bij wijkvernieuwingsprojecten is de wijkconsulent uw contactpersoon bij Waardwonen. De wijkconsulent is minder in de wijk aanwezig dan buurtbeheerder maar ook actief in het netwerk van sociale partners, gemeente en politie.

 • Hanneke Muller, wijkconsulent
  Bemmel, Haalderen en Doornenburg 
  T 06 577 453 86
 • Peter Spaan, wijkconsulent
  Huissen en Angeren
  T 06 135 085 27
 • Romely Timmer
  Millingen aan de Rijn
  T 06 587 510 72

Onze medewerkers zijn bereikbaar op hun 06-nummer of via telefoonnummer 026 326 30 50.