Mijn huur betalen

Uw huur betalen kan bij Waardwonen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld automatische incasso, zelf overmaken of betalen via een betaallink in uw e-mail/sms. U kiest zelf wat het beste bij u past.

Het is de bedoeling dat u de huur vooruit betaalt. Dat betekent dat wij de huur graag vóór iedere eerste dag van de nieuwe maand op onze rekening hebben staan.

Op dit moment is het vanwege een storing helaas niet mogelijk de huur te betalen via mijn.waardwonen.nl.

Betalen per automatische incasso

De makkelijkste manier om de maandelijkse huur te betalen, is via een automatische incasso. Dan betaalt u steeds op tijd en altijd het juiste bedrag, ook als de huurprijs wijzigt. U heeft er dan verder geen omkijken naar.

Wilt u de huur via automatische incasso betalen? Dan kunt u een bij ons aanvragen.

Zelf betalen

Als u niet kiest voor een automatische incasso, maakt u de huur iedere maand zelf over. Gebruik daarvoor rekeningnummer NL29 RABO 0105 7030 52 en vermeld altijd uw adres en de maand waarvoor u huur overmaakt. Met een maandelijkse herinnering in uw agenda of op uw kalender voorkomt u dat u te laat betaalt.

Betalen via een betaallink in uw e-mail/sms

Huurders die voor deze optie kiezen, ontvangen van Waardwonen per e-mail of sms een overzicht van de te betalen huur en een betaallink. Vanuit deze link klik je verder naar je eigen online bankomgeving. Alle betaalgegevens zijn al ingevuld. U wordt automatisch herinnerd aan uw betaling en het werkt makkelijk. Het goede bedrag staat al ingevuld, ook na een huuraanpassing of een wijziging in de servicekosten. U hoeft alleen nog maar akkoord te geven.

Heeft u vragen over uw betalingen? Dan kunt u contact opnemen via incasso@waardwonen.nl of 026 – 326 30 50.

Bezwaar maken tegen hoogte huur

Het kan zijn dat u het niet eens bent met de hoogte van de huur, bijvoorbeeld als u vindt dat er sprake is van achterstallig onderhoud. U kunt dan het hele jaar door bezwaar maken tegen de huurprijs. Een formulier voor tijdelijke huurverlaging kunt u aanvragen via het secretariaat van de Huurcommissie:

Secretariaat Huurcommissie
Postbus 16495
2500 BL Den Haag
Telefoon (0800) 488 72 43 (tijdens werkdagen van 8.30 – 17.30 uur)
www.huurcommissie.nl