Mijn huur betalen

U betaalt de huur vooruit. Dat betekent dat wij de huur graag vóór iedere eerste dag van de nieuwe maand op onze rekening hebben staan. U kunt dat op verschillende manieren regelen.

Betalen per automatische incasso

De makkelijkste manier om de maandelijkse huur te betalen, is via een automatische incasso. Dan betaalt u steeds op tijd en altijd het juiste bedrag, ook als de huurprijs wijzigt. U heeft er dan verder geen omkijken naar.

Wilt u de huur via automatische incasso betalen? Dan kunt u een bij ons aanvragen.

Zelf betalen

Als u niet kiest voor een automatische incasso, maakt u de huur iedere maand zelf over. Gebruik daarvoor rekeningnummer NL29 RABO 0105 7030 52 en vermeld altijd uw adres en de maand waarvoor u huur overmaakt. Met een maandelijkse herinnering in uw agenda of op uw kalender voorkomt u dat u te laat betaalt: wij ontvangen de huur graag vóór de eerste dag van iedere maand.

Bezwaar maken tegen hoogte huur

Het kan zijn dat u het niet eens bent met de hoogte van de huur, bijvoorbeeld als u vindt dat er sprake is van achterstallig onderhoud. U kunt dan het hele jaar door bezwaar maken tegen de huurprijs. Een formulier voor tijdelijke huurverlaging kunt u aanvragen via het secretariaat van de Huurcommissie:

Secretariaat Huurcommissie
Postbus 16495
2500 BL Den Haag
Telefoon (0800) 488 72 43 (tijdens werkdagen van 8.30 – 17.30 uur)
www.huurcommissie.nl