Een woning huren

U zoekt een (andere) woning

Waardwonen verhuurt diverse woningtypes in verschillende huurprijsklassen via het gezamenlijke woonruimtesysteem Entree. Op basis van regionale criteria omtrent de grootte van het huishouden en uw inkomen, komt u wel of niet voor een woning in aanmerking. Wilt u meer weten over over ons aanbod, de verschillende criteria die bij de woonruimteverdeling gelden, informatie omtrent wachttijden en dergelijke? Neemt u dan contact met ons op.

Actueel aanbod via Entree

Waardwonen plaatst de vrijkomende woningen op de website van Entree. Hier zijn ook ook alle andere woningen die te huur zijn in de regio Arnhem-Nijmegen te vinden. Het aanbod wordt elke werkdag geactualiseerd. Als u staat ingeschreven bij Entree kunt u met uw inschrijfnummer elke week op twee woningen reageren. Inschrijven als woningzoekende regelt u via de website van Entree.

Toewijzing

Wanneer u reageert op een woning betekent dit niet dat de woning automatisch aan u toegewezen wordt. Hiervoor zijn spelregels. Of u een woning krijgt hangt af van uw meettijd en soms zijn er aanvullende voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Meettijd: dit is uw inschrijftijd bij Entree óf hoe lang u in uw zelfstandige woonruimte woont.