Waardwonen en het coronavirus

Het RIVM adviseert maatregelen om besmetting met Corona zoveel mogelijk te beperken. Ook als Waardwonen passen we ons aan voor uw en onze gezondheid.

 

Samen gezond blijven

Waardwonen en het coronavirus

Het RIVM adviseert maatregelen om besmetting met Corona zoveel mogelijk te beperken. Ook als Waardwonen passen we ons aan voor uw en onze gezondheid.  Omdat we het besmettingsgevaar zoveel mogelijk willen beperken gelden nu de onderstaande richtlijnen:


Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen en ze houden afstand van gesprekspartners

We vragen of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft, voordat we binnenkomen in uw woning

Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door, we verplaatsen hem naar een later tijdstip wanneer u geen klachten meer heeft. Ook bij het het telefonisch aannemen van reparatieverzoeken vragen we of u of uw huisgenoten verkouden zijn, hoesten of koorts hebben. Daarbij overleggen we over hoe urgent uw verzoek is en zoeken we naar een passende oplossing. Mogelijk vragen we u op een later tijdstip terug te bellen als u geen klachten meer heeft.

Heeft u binnenkort een bezichtiging voor een woning?

Dan bellen we u vooraf met de vraag of u klachten heeft (verkoudheid, hoesten of koorts). Is het antwoord ja? Dan maken wij een maatwerkafspraak met u. Dat kan zijn: verzetten van afspraak, sleutels afgeven of ophalen, iemand in uw plaats laten komen.

U komt op kantoor bij Waardwonen

U blijft natuurlijk welkom. Wel treffen wij extra maatregelen:
– We geven geen hand.
– We houden iets meer afstand.

Heeft u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts)? Dan vragen wij u niet naar ons toe te komen, maar ons te bellen.