Verhuur tweede blok nieuwbouwwoningen Plakse Wei gestart

Waardwonen realiseert op dit moment, samen met Jansen Bouwonwikkeling en aannemer Muller Bouw, twaalf nieuwe eengezinswoningen in Bemmel. De woningen zijn onderdeel van nieuwbouwplan de Plakse Wei met in totaal 61 woningen (koop en huur). Heeft u interesse om hier te wonen?

Tot en met 14 juni kunt u reageren op de advertenties van het tweede blok (huisnummers 21 t/m 29) op entree.nu.

De woningen worden gerealiseerd aan de noordelijke kernrand van Bemmel, in de hoek van De Plak en de Plakselaan. Van origine had dit gebied een landelijk karakter. Een groot deel van de grond was in gebruik als weiland c.q. grasland, waardoor het plangebied een overwegend groen en open karakter heeft. Hier woont u prachtig: de rust en de gezelligheid van het Betuwse dorp Bemmel, de ligging vlakbij Park Lingezegen en de optimale bereikbaarheid vanwege uitstekende ontsluitingen naar het landelijke wegennet.

Gasloos
Hanke Struik (directeur Waardwonen): “Voor ons zijn deze woningen heel bijzonder, want het zijn onze eerste gasloze woningen. Waardwonen investeert de komende jaren flink in de duurzaamheid. Dat doen we omdat we onze woningen betaalbaar willen houden én omdat we onze verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame toekomst. De woningen krijgen bijvoorbeeld ook zonnepanelen.”

Heeft u belangstelling?
Wilt u graag mooi, nieuw én gasloos wonen aan de rand van gezellig Bemmel? Schrijft u zich dan in als woningzoekende via entree.nu. Daarna kunt u reageren op de advertentie van de woningen om in aanmerking te komen.

De oplevering verwachten we rond december 2020. Via deze link leest u vast de brochure met o.a. een prijsindicatie.