Juiste tijd en datum bijeenkomst Wooncoach bij De Minkhof in Bemmel

Nieuws

Afgelopen zaterdag stond in de Gelderlander een artikel over een bijeenkomst van SWL wooncoach Petra Verhagen over wonen en ouder worden. Helaas stond hierin de verkeerde datum én tijd. Deze bijeenkomst is op donderdag 30 maart van 14.00 tot 16.00 uur op De Minkhof in Bemmel. U kunt zich aanmelden via de website van De Minkhof.


Stel, u hebt een huis, maar het past niet helemaal meer bij uw omstandigheden

Het is te groot en ruimtes worden niet meer gebruikt, de tuin wordt een te grote klus om nog bij te houden of u begint zich wat minder veilig te voelen in uw eigen huis. Traplopen gaat ook niet meer zo goed.

Of u heeft juist hulp en ondersteuning nodig om te kunnen verhuizen naar een huis dat beter past bij uw leeftijd en situatie. Er zijn zelfs wellicht mogelijkheden dat u als huurder van een woningcorporatie (bijvoorbeeld Waardwonen), om in aanmerking te komen voor provinciale verhuissubsidie.

Wooncoach 65-plussers Petra Verhagen kan bij u thuis allerlei adviezen geven over veiligheid en aanpassingen zodat u langer in uw eigen huis kunt blijven wonen. Ze komt bij u aan huis. Er zijn geen kosten verbonden aan gesprekken en huisbezoeken.

Maar u kunt ook langskomen op de informatiemiddag op 30 maart. Petra geeft die middag tips en adviezen.

Naast Petra is ook Bart Bedeaux van Waardwonen aanwezig om te vertellen hoe Waardwonen u kan helpen fijn te (blijven) wonen. Meer hierover leest u ook op de pagina Langer zelfstandig thuis wonen.