Informatiebijeenkomst nieuwbouwproject Prinses Margrietstraat in Millingen aan de Rijn

Waardwonen wil binnenkort graag starten met de bouw van twaalf nieuwbouwwoningen aan de Prinses Margrietstraat in Millingen aan de Rijn. Ondertussen zijn we begonnen met het maken van plannen. Het is een innovatief nieuwbouwproject voor jongeren en starters tot 30 jaar die een binding hebben met Millingen a/d Rijn.

Ben jij op zoek naar een woning? Woon jij of jouw familie al in Millingen? Wil je meer weten over deze woningen én of je in aanmerking kan komen als huurder? Kom dan 5 oktober tussen 18.30 en 21.00 uur naar de inloopbijeenkomst in Hotel Millingscentrum. Graag aanmelden via margrietstraat@waardwonen.nl zodat wij de nodige (corona)maatregelen kunnen treffen.

Bovenstaand bericht is gewijzigd op 7 oktober omdat er verwarring is ontstaan over de status van de planvorming. Voor de duidelijkheid, het gaat hierbij om conceptplannen. De plannen zijn nog niet definitief. Het spijt ons als dat anders is overgekomen. 

Voor ons zijn deze flexibele en tijdelijke woningen een nieuw product. De informatieavond op 5 oktober, waar ook omwonenden voor werden uitgenodigd had dan ook twee doelen:

  • De avond was bedoeld als eerste stap in het informeren van omwonenden over onze plannen, zodat we er over in gesprek kunnen. Hoe kijken omwonenden tegen de plannen aan? En kunnen we eventuele bezwaren oplossen?
  • Onderzoeken of jongeren enthousiast zijn over deze manier van wonen. 

Met de input van de avond kunnen we verder in de planvorming. We gaan nu een vervolgbijeenkomst plannen met omwonenden. 

Wanneer u hier vragen over heeft, stuur dan gerust een mail naar info@waardwonen.nl.

 

Folder nieuwbouwproject Prinses Margrietstraat >