En de naam is… Mariahof!

Nieuws

Donderdag 9 maart vierden we samen met de huurders de oplevering van hun appartementen aan het Mariaplein / Biezenkampstraat in Haalderen. Met als hoogtepunt: de onthulling van de naam van het complex door mevrouw Wismans (huurder), Johan Sluiter (wethouder wonen van gemeente Lingewaard) en Erik Cuppen (directeur bestuurder van Waardwonen). En die nieuwe naam is: Mariahof.

Deze naam is niet zomaar gekozen: we hebben alle huurders gevraagd mee te denken én te stemmen op hun favoriet gestemd. Wij vinden Mariahof een hele toepasselijke naam voor dit complex. Want alhoewel het adres Biezenkampstraat is, heeft het pand ook een voorgevel aan het Mariaplein. Dit komt nu mooi terug in de naam van het pand. 

Vanwege de onverwacht lage temperaturen kon de naam nog niet op de ingang gemonteerd worden. Dit gebeurt zodra het weer het toe laat.

Kans voor senioren om in Haalderen te blijven wonen

De appartementen zijn levensloopbestendig gebouwd. Dat wil zeggen dat ze geschikt zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Ideaal voor senioren. Bovendien pasten we op 6 appartementen ons doorstoombeleid toe, waardoor senioren uit Haalderen voorrang kregen. De achtergebleven eengezinswoningen bieden weer plek aan andere woningzoekenden.

De woningen zijn daarnaast ook gasloos en energieneutraal: helemaal klaar voor de toekomst.  

Een kleine impressie