Ik zoek een woning

Waardwonen: samen werken aan een thuis

Uw huis moet een thuis zijn: een plek waar u zich prettig voelt, waar u mensen kent en zelf gekend wordt, in een fijne leefomgeving, met zorg en aandacht in de buurt als u die nodig heeft. Dát is waar Waardwonen voor gaat, dat onze woningen zo’n thuis zijn. Daar werken we samen aan. Samen met u als huurder en samen met de huurdersorganisaties, zorg- en welzijnpartners, gemeenten en andere samenwerkingspartners.

Waardwonen in het kort

Waardwonen verhuurt ruim 4.000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Van ruime eengezinswoningen tot appartementen: betaalbaar en kwalitatief goed, met doorgaans een groen energielabel. We zijn er voor alle huurders, van starter tot senior en van urgent woningzoekende tot statushouder. Ook huurders die speciale woonwensen of ondersteuning nodig hebben, vinden bij ons een thuis.

Ik zoek een woning

Wij werken volgens het regionale woonruimteverdeelsysteem van Entree. Vrijkomende woningen worden wekelijks geadverteerd op de website van Entree. Bent u op zoek naar een (andere) woning in deze regio? Kijk dan eens op de website van Entree. Hier vindt u het actuele aanbod van huurwoningen van Waardwonen en andere woningcorporaties in de Stadsregio Arnhem Nijmegen die via Entree hun woningen verhuren.