Waardwonen en het Coronavirus

Beste huurder, samenwerkingspartner of andere relatie van Waardwonen,

Wat een rare tijden zijn het. Helaas neemt het aantal besmettingen met het Coronavirus in Nederland nog steeds toe. Voor uw en onze veiligheid hebben we daarom maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te beperken. Zo beschermen we kwetsbare mensen en voorkomen we dat we ons zorgstelsel onnodig belasten. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM, de GGD en het kabinet.

In dit bericht leest u welke maatregelen we hebben genomen. We blijven klaar staan voor onze huurders en partners. Neemt u vooral contact met ons op als u vragen heeft. Waar mogelijk zullen we u blijven helpen.

Met vriendelijke groeten,

Medewerkers Waardwonen

Onze maatregelen vanwege het Coronavirus

Kantoorgebouwen gesloten
Onze kantoren zijn gesloten. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Het kan zijn dat onze medewerkers persoonlijke afspraken met u uitstellen of telefonisch afhandelen.

Alleen nog spoedzaken

  • Vanaf nu voeren we alleen nog spoedreparaties uit. Andere verzoeken worden uitgesteld. Spoedreparaties zijn reparaties die de hygiëne en de veiligheid van onze huurders in gevaar brengen.
  • In andere (sociale) noodsituaties blijven we ook beschikbaar voor ons netwerk. We werken met onze zorg- en welzijnspartners uit hoe we dat tijdens deze coronaperiode het beste kunnen doen. Mogelijk wordt u daar binnenkort voor benaderd.
  • Lopende (groot) onderhoud- en nieuwbouwprojecten worden vooralsnog opgeschort. Als het een project betreft waar u bij betrokken bent, nemen we de komende dagen persoonlijk contact met u op.

Vragen?
Heeft u vragen naar aanleiding van het bovenstaande? Neem dan contact op via:

  1. Uw contactpersoon bij Waardwonen
  2. info@waardwonen.nl
  3. Of via ons algemene nummer 026 – 326 30 50

Het kan zijn dat het druk is aan de telefoon. Daarvoor vragen wij uw begrip.

Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan. Daar vindt u ook de veel gestelde vragen en informatiefilmpjes over het Coronavirus:

Voor de lokale informatie verwijzen wij u naar: