Vooraankondiging: van 14 tot en met 16 maart inschrijven appartementen Mariaplein in Haalderen

Nieuws

Vooraankondiging: U kunt zich vanaf maandag 14 maart tot en met woensdag 16 maart inschrijven voor de nieuwe appartementen aan het Mariaplein in Haalderen www.entree.nu. 

Voor wie het niet kent; het Mariaplein ligt in het centrum van Haalderen (gemeente Lingewaard), dichtbij de supermarkt en het centrum. Daar gaan we 10 appartementen realiseren verdeeld over 3 bouwlagen die bereikbaar zijn via een lift. Het complex komt op de plek waar eerder een oud en verpauperd winkelpand stond, al jaren een doorn in het oog voor de inwoners van Haalderen. We zijn blij dat we met deze appartementen een mooi antwoord kunnen bieden op de vraag naar sociale huurappartementen én een mooie oplossing bieden voor de locatie op de hoek van het Mariaplein en de Biezenkampstraat. De oplevering verwachten we in het laatste kwartaal van 2022. U kunt zich vanaf 14 tot en met 16 maart voor deze woningen inschrijven via www.entree.nu.

Bijzonderheden:

  • Het zijn 10 appartementen. 4 appartementen worden geadverteerd op basis van meettijd. Voor de overige 6 appartementen komt u alleen in aanmerking op basis van ons doorstroombeleid.
  • Naar verwachting worden de appartementen in het laatste kwartaal van 2022 opgeleverd.
  • Locatie: hoek Mariaplein en Biezenkampstraat, in het hart van Haalderen.
  • De woningen zijn gasloos.
  • De woningen hebben zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp en beschikken over vloerverwarming.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via  026 – 326 30 50 of info@waardwonen.nl.