Vacature: werkvoorbereider planmatig onderhoud & nieuwbouw

Ben jij een ervaren werkvoorbereider en word je enthousiast van het idee dat je (samen)werkt aan een thuis voor onze huurders? Ben je ook nog ondernemend en klantgericht?

Wij zoeken een

werkvoorbereider planmatig onderhoud & nieuwbouw

36 uur per week (fulltime)

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider bij Waardwonen houd je je bezig met het voorbereiden van projecten op het gebied van planmatig onderhoud en nieuwbouw. Je stelt onder andere de (meerjaren)onderhoudsplanning op, bereidt het onderhoud voor en draagt zorg voor de opdrachtverlening en afhandeling. Dit doe je in nauw overleg met o.a. huurders en aannemers.

Bij nieuwbouw beoordeel je en adviseer je over bestek en tekeningen. Je stelt het programma van eisen op en actualiseert dit waar nodig. Daarnaast verzorg je de projectadministratie.

Tot slot ben je uitstekend in staat managementinformatie te verzamelen voor de diverse rapportages.

Jouw profiel

  • Een relevante MBO- of HBO-opleiding met als specialisatie bouwkunde
  • Gerichte kennis op het gebied van onderhoud.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. En je bent geïnteresseerd in het thema duurzaamheid. Daar draag je graag je steentje aan bij.
  • Je hebt kennis van werkvoorbereidingsprocessen, planningssystematieken, relevante wet- en regelgeving en subsidieregelingen
  • Een open, enthousiasmerende houding gericht op samenwerking.

Wie zijn wij?

Waardwonen is een woningcorporatie met 4000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige, leefbare en prettige woonplek hebben. Ook huurders die speciale woonwensen hebben of ondersteuning nodig hebben bij het wonen, vinden bij ons een thuis. Bij Waardwonen werken ongeveer 40 medewerkers. Jij gaat werken voor de afdeling Vastgoed & Ontwikkeling. Daarin werk je nauw samen in een klein team van ontwikkelaars, werkvoorbereiders en opzichters.

Wat bieden we?

  • Uitzicht op een vast contract. We bieden je een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast dienstverband.
  • Een mooie uitdagende functie in een leuke (veranderende) organisatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ondernemerschap, samenwerken en omgevingsgericht zijn worden erg gewaardeerd.
  • Een marktconform salaris (schaal H CAO Woondiensten) en goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Interesse? We ontvangen je motivatiebrief en curriculum vitae graag voor maandag 24 juni via p&o@waardwonen.nl. De eerste gespreksronde is dinsdagmiddag 2 juli. De tweede gespreksronde staat gepland voor donderdagmiddag 11 juli.

Vragen?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Gertie Stam (werkvoorbereider), T 026-326 30 50. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Ellen Verhoeven (p&o adviseur),  T 026-326 30 50.