Vacature: we zoeken een manager Bedrijfsvoering!

De wereld verandert, Waardwonen beweegt mee!

Wij zijn een woningcorporatie (ong. 40 medewerkers) met een sociaal hart en volop in beweging. We hebben 4000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige, leefbare en prettige woonplek hebben.

Typisch Waardwonen? Interne korte lijnen, oprecht betrokken en betrouwbaar! Dit jaar starten wij met het opstellen van ons vernieuwde ondernemingsplan gericht op de klantgerichte netwerkorganisatie van de toekomst en zoeken daarbij een

manager Bedrijfsvoering

Om ons ondernemingsplan vorm te geven, speelt een energieke en innovatieve manager Bedrijfsvoering een essentiële rol. Als sparringpartner voor de directeur-bestuurder op weg naar vernieuwing en verbetering én als verbinder voor de verschillende teams en medewerkers die je aanstuurt op coachende wijze op weg naar meer zelforganisatie.

Als MT-lid omarm je de visie en missie van Waardwonen en draag je deze uit. Dankzij jouw kennis en kunde lever je belangrijke strategische bijdragen bij te maken complexe keuzen. Samen met je teamleden binnen het MT werk je bevlogen mee aan een toekomstbestendig Waardwonen.

Als manager geloof je in het ontwikkelpotentieel van onze medewerkers en ondersteun en inspireer je jouw collega’s zich door te ontwikkelen naar zelfstandige professionals. Je hebt de gave om verbeterslagen tastbaar en concreet te maken en de stappen te monitoren vanuit rust, creativiteit en professionaliteit. Anticiperen op dat wat komen gaat is voor jou een tweede natuur!

Als mens beschik je over humor, een positieve levenshouding, tact in combinatie met een natuurlijke overtuigingskracht en ben je in- en extern een betrouwbare gesprekspartner.

Wat ga je doen?

Als manager Bedrijfsvoering stuur je 8 mensen direct aan en ben je eindverantwoordelijk voor het financiële, ICT-, HRM- en facilitaire beleid in de breedste zin van het woord. Waarbij het streven is te werken vanuit voorspellen in plaats van verantwoorden. Je hebt een kartrekkende rol en bent verantwoordelijk voor verder professionaliseren van bedrijfsvoering binnen Waardwonen. Denk hierbij aan:

 • Planning & control (jaarrekening, meerjarenbegroting en rapportages)
 • Data-analyse & advies
 • Proces- en informatiemanagement
 • Samenwerking in de vorm van partnership
 • HR/talentontwikkeling

Jouw profiel

Onze organisatie in combinatie met onze mooie ambities vragen om iemand die optimistisch is en stevig in zijn schoenen staat. Misschien ben je zelfs wel een tikje eigenwijs. Je bent een innovatieve, zelfbewuste en strategische denker. Tegelijkertijd ben je scherp op de inhoud en stuur je op resultaten. Je weet dit feilloos te combineren met jouw rol als coachend leider.

Het is belangrijk dat je onderling vertrouwen weet te bevorderen omdat dit naar ons idee een belangrijk vertrekpunt is om op te bouwen. Daarbij heb je:

 • Academisch of HBO+ werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie (of vergelijkbaar);
 • Ervaring en affiniteit met verandertrajecten binnen teams;
 • Kennis van volkshuisvesting, relevante financiële processen en kengetallen en ratio’s;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied inclusief relevante wet- en regelgeving.

Wat bieden wij?

 • Een vast dienstverband van 36 uur per week;
 • De functie is gewaardeerd op schaal M van de CAO Woondiensten met een minimum van € 4.766,- en een maximum van € 6.811,-. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime opleidingsmogelijkheden, een goed pensioen, bijdrage in ziektekosten, mogelijkheid tot een bonus, surface en een smartphone;
 • Een cafetariasysteem waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt ruilen afgestemd op jouw persoonlijke wensen;
 • En natuurlijk… een prettige, informele werkomgeving, met fijne collega’s waar je snel mee kunt schakelen.

 Sollicitatieprocedure

Interesse? We ontvangen je motivatiebrief en curriculum vitae graag voor 22 februari 2021 via everhoeven@waardwonen.nl. De eerste gespreksronde is op woensdag 3 maart tussen 8:30 en 13:00 uur. De gesprekken zijn op locatie, vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Hoe het verder gaat hoor je daarna. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasper Rensen, manager Bedrijfsvoering a.i. via 06-103 457 21 of mailen naar jrensen@waardwonen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.