Vacature: mutatie opzichter

Geloof jij dat elk probleem een oplossing heeft? Dat je door goed te luisteren onze huurders – samen met je collega’s – van de best mogelijke service kunt voorzien? Dan is Waardwonen de organisatie voor jou! Wij zoeken een:

opzichter (mutaties en dagelijks onderhoud)

36 uur per week

Wat ga je doen?

Als opzichter ben je verantwoordelijk voor het mutatie onderhoud waarbij je inspecties uitvoert. Daarbij beoordeel je welke reparaties nodig zijn om de woningen in de juiste staat op te leveren.

En verder? Beoordeel je reparatieverzoeken, stuur je onze aannemers aan voor de uitvoering van de reparaties en de mutaties en leg je technische en financiële informatie vast in de daartoe geëigende systemen. Je bent hét aanspreekpunt voor de huurder als het gaat over veranderingen in de woning. Zo draag je bij aan een efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening.

Als opzichter heb je het talent om planmatig te werken, project- en processtappen te monitoren en bij te sturen vanuit rust en professionaliteit. Je werkt graag samen – bijvoorbeeld met collega’s, (oud) huurders, aannemers en gemeenten – zodat je onze huurders klantgericht kunt helpen. Daarbij heb je:

  • Minimaal MBO(bouwtechnisch) werk- en denkniveau.
  • Kennis van en ervaring met diverse bouwtechnieken.
  • Inzicht in bouwkosten (beheersing).
  • Een leergierige instelling.
  • Communicatieve vaardigheden.

Als mens beschik je over humor, een positieve en actieve levenshouding, tact in combinatie met een natuurlijke overtuigingskracht en je bent in- en extern een betrouwbare gesprekspartner.

Wie zijn wij?

Waardwonen is een woningcorporatie in de stadsregio Arnhem en Nijmegen. We hebben ongeveer 4000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige, leefbare en prettige woonplek hebben. Ook huurders die speciale woonwensen hebben of ondersteuning nodig hebben bij het wonen, vinden bij ons een thuis. Bij Waardwonen werken ongeveer 45 medewerkers. Jij gaat samenwerken in een team van wijkconsulenten, verhuurconsulenten, buurbeheerders en collega-opzichters.

 Wat bieden wij?

  • Een leuke informele werkomgeving, met fijne collega’s waar je snel mee kunt schakelen. En waar het gewaardeerd wordt als je proactief en ondernemend bent.
  • We bieden in eerste instantie een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband.
  • Een marktconform salaris in schaal H. van de CAO Woondiensten 2022. Je salaris wordt bepaald op basis van je ervaring.
  • Goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld ruime opleidingsmogelijkheden, een goed pensioen en een bijdrage in de ziektekosten.
  • We hebben een cafetariasysteem waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt ruilen afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Sollicitatieprocedure

We ontvangen je motivatiebrief en curriculum vitae graag via HR@waardwonen.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Twan Rikken, manager Vastgoed & Ontwikkeling, via trikken@waardwonen.nl op telefoonnummer: 06 83 50 78 15. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op de afdeling HR op telefoonnummer: (026) 326 30 50. Voor meer informatie over ons kun je kijken op www.waardwonen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.