Vacature: manager Vastgoed & Ontwikkeling

 De wereld verandert, Waardwonen beweegt mee!

Wij zijn een woningcorporatie met een sociaal hart en volop in beweging (ongeveer 40 medewerkers). We hebben 4.000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige, leefbare en prettige woonplek hebben.

Typisch Waardwonen? Interne korte lijntjes, oprecht betrokken en betrouwbaar! Dit jaar starten wij met ons vernieuwde ondernemingsplan gericht op de organisatie van de toekomst. Daarvoor zoeken we een

manager Vastgoed & Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling naar een toekomstbestendige organisatie en woningvoorraad speelt een energieke en innovatieve manager Vastgoed & Ontwikkeling een essentiële rol. Je bent sparringpartner van de directeur-bestuurder in de transitie naar vernieuwing en verbetering.

Als MT-lid omarm je de visie en missie van Waardwonen en draag je deze uit. Dankzij jouw kennis en kunde lever je belangrijke strategische bijdragen bij te maken complexe keuzes. Samen met je teamleden binnen het managementteam (MT) werk je bevlogen mee aan een toekomstbestendig Waardwonen.

Als manager Vastgoed & Ontwikkeling hou jij ervan om actief energie te steken in het opbouwen en onderhouden van een netwerk van invloed. Je creëert kansen en mogelijkheden om het bereiken van doelen te bevorderen en de gang van zaken te beïnvloeden.

Als leidinggevende geloof je in het ontwikkelpotentieel van onze medewerkers en ondersteun, coach en inspireer je je collega’s om zich door te ontwikkelen naar zelfstandige professionals. Je hebt de gave om verbeterslagen tastbaar en concreet te maken. De stappen monitor je vanuit rust en professionaliteit. En anticiperen op wat komen gaat is voor jou een tweede natuur!

Als mens beschik je over humor, een positieve levenshouding, tact in combinatie met een natuurlijke overtuigingskracht en ben je in- en extern een betrouwbare gesprekspartner.

Wat ga je doen?

Jouw kennis en ervaring in het vastgoed vormt de basis. Je bent verantwoordelijk voor projecten op het gebied van nieuwbouw, herstructurering, renovatie en duurzaamheid en de ontwikkeling van (vastgoed)beleid. Je overlegt met onze netwerkpartners, zoals de gemeenten, over diverse nieuwbouw- en herstructureringsprojecten. Dat doe je allemaal met je team van projectontwikkelaars, werkvoorbereiders, opzichters en de coördinator duurzaamheid.

 Jouw profiel

Onze organisatie, in combinatie met onze ambities, vraagt om iemand die optimistisch is en stevig in zijn schoenen staat. Misschien ben je zelfs wel een tikje eigenwijs. Je bent een innovatieve, zelfbewuste en strategische denker. Tegelijkertijd ben je scherp op de inhoud en stuur je op resultaten. Je weet dit feilloos te combineren met jouw rol als coachend leider. Het is belangrijk dat je onderling vertrouwen weet te bevorderen, want dat is het vertrekpunt waarop we bouwen. 

Daarbij heb je:

 • hbo+ of wo-niveau
 • Ervaring in de corporatiesector is een pre, maar geen vereiste als je bereid bent bij te scholen.
 • Je hebt ervaring in de vastgoedkolom en kunt verbinding leggen tussen nieuwbouw en onderhoud.
 • Je bent ondernemend, daadkrachtig, inspirerend en innoverend.
 • Samenwerken en netwerken is je tweede natuur, je bent een bruggenbouwer (intern en extern).
 • Sturende en coachende leiderschapsstijl (aandacht, waardering, teamgevoel).
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende of manager.
 • Je hebt oog voor nieuwe projecten en ziet kansen.

Wat bieden wij?

 • Een leuke sfeer, waarbij we werken vanuit een sterke betrokkenheid bij onze huurders en samenwerkingspartners.
 • Een mooie uitdaging. Je kunt bij ons aan de slag met thema’s zoals duurzaamheid en ketensamenwerking.
 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met, bij een positieve samenwerking, uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • De functie is gewaardeerd op schaal M van de cao Woondiensten met een maximum van € 6.964. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling, bijdrage in ziektekosten, surface en een smartphone.
 • Een cafetariasysteem waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt ruilen afgestemd op jouw persoonlijke wensen.
 • Een prettige, informele werkomgeving, met fijne collega’s waar je snel mee kunt schakelen

Procedure

Interesse? Wij ontvangen je motivatiebrief en curriculum vitae graag uiterlijk 12 september via p&o@waardwonen.nl. Ben je een geschikte kandidaat? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op woensdagmiddag 15 september ergens tussen 13.30 en 16.30 uur. De vervolggesprekken vinden plaats op dinsdag 21 september tussen 10.30 en 12.30 uur. Een assessment maakt ook deel uit van de procedure.

Aanvullende info en reacties

Voor aanvullende informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Bert Post, manager Vastgoed & Ontwikkeling a.i. (bpost@waardwonen.nl). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Astrid Kraayvanger, P&O medewerker, T 026 – 303 63 47.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.