Vacature: coördinator Informatisering & Automatisering

Heb jij talent voor het verbinden van ontwikkeling, beleid en uitvoering van ICT gerelateerde projecten en processen? En wil je dit in een sociaal maatschappelijke omgeving uitrollen? Voel je je goed in een kleine organisatie met korte lijnen, waar je breed zaken zelf kunt oppakken en waar jouw bijdrage direct impact heeft? Lees dan zeker even verder!

coördinator Informatisering & Automatisering

32-36 uur

Wat ga je doen?

Als coördinator I&A ondersteun je de organisatie door zorg te dragen voor een innovatief en kwalitatief hoogwaardige, veilige en betrouwbare ICT-omgeving. Zo kunnen we plaats- en tijdonafhankelijke dienstverlening leveren en een betrouwbare partner zijn voor onze huurders, (keten)partners en leveranciers.  We werken veel samen met WOONstichting Gendt op het gebied van I&A . In je rol als coördinator I&A ben je de spin in het web bij deze ontwikkelingen. Met je kennis en ervaring pak je het voortouw en maak je het verschil bij het uitvoeren van het I&A programma;

 • Je adviseert directie en management over ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en draagt bij aan strategische ICT keuzes en de I&A ontwikkelkalender. Je hebt hierin een echte pioniersrol want de organisatie staat in de beginfase van ontwikkeling op dit gebied.
 • Je ontwikkelt, onderhoudt en bewaakt complexe (ICT-gerelateerde) processen en projecten en treedt daarbij intern op als regisseur en extern als opdrachtgever voor ICT leveranciers. Je bent iemand die het leuk vind om het voortouw hierin te nemen en die gebruikersgroepen opzoekt om zo best practices in huis te halen.
 • Je bent in staat om samen met de functioneel beheerder de informatiehuishouding van Waardwonen en de betrokken kerngebruikers op een hoger plan te brengen. Functioneel beheer & de supportprocessen staan nog in de kinderschoenen dus dit vergt veel van je communicatie- en mensgerichte vaardigheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van een goede beveiligingsinfrastructuur voor de ICT-omgeving.
 • Je draagt – in je rol als security officer – samen met de functionaris gegevensbescherming, zorg voor compliance in actuele privacy- en datawetgeving.

Een diverse en uitgebreide rol dus, waarin je zelf tijd en kaders managet en bewaakt, intern en extern. Erg belangrijk in een dynamische organisatie waarin je aan alle kanten je expertise kunt inzetten.

Jouw profiel

 • Je bent een enthousiaste coördinator met focus op het resultaat en beheersing.
 • Je hebt een hands on mentaliteit, bent hulpvaardig en schakelt soepel van de operatie naar de strategie.
 • Je vind het leuk om in een sociaal maatschappelijke organisatie actief te zijn, je sociale vaardigheden zijn – naast jouw technische ICT kennis – erg van belang.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau (informatiemanagement, bestuurlijke informatiekunde of bedrijfskundige informatica).
 • Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van I&A en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in je vakgebied. Deze rol is ook iets voor jou als je vanuit een grotere organisatie komt en in een kleine club een meer tactische en bredere rol wilt vervullen.
 • Affiniteit met woningcorporaties en non-profit is een pre.
 • Projectmatig werken is voor jou vanzelfsprekend.
 • Daarnaast werk je graag samen en betrek je je collega’s, klanten en stakeholders in je proces.

Wie zijn wij?

Wij zijn een woningcorporatie (ongeveer 50 medewerkers) met een sociaal hart en volop in beweging naar een organisatie van de toekomst. We verhuren 4000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Vanuit onze missie werken we aan betaalbare en toekomstbestendige woningen voor mensen die daar – veelal op basis van hun inkomen – niet zelfstandig in kunnen voorzien.

We hebben pas geleden onze koers 2022-2025 vastgesteld in ons nieuwe ondernemingsplan Een toekomstbestendig thuis. Vanuit de bijbehorende kernwaarden (ondernemend, oplossingsgericht, omgevingsgericht, klantgericht en samenwerken) ontwikkelen we ons verder als klantgerichte en omgevingsgerichte netwerkorganisatie. We hebben dan ook veel aandacht voor talentontwikkeling en het voeren van ‘het goede gesprek’ daarover.

Je gaat werken binnen onze afdeling Bedrijfsvoering, die bestaat uit 8 collega’s met financieel administratief medewerkers, een medewerker bedrijfsvoering, een senior medewerker coördinatie& administratie, een medewerker personeel- en salarisadministratie en een sr. medewerker planning en verslaglegging. Jouw leidinggevende is Tanja Liebers, manager Bedrijfsvoering.

Zoals je leest is jouw rol uniek in deze organisatie. Je moet het dan ook leuk vinden in een solo rol te opereren, terwijl je nauw blijft samen werken met andere disciplines binnen de organisatie en contacten legt en onderhoudt buiten de organisatie. Er wordt dus een beroep gedaan op jouw ondernemerschap en netwerk skills in deze coördinerende rol.

 Wat bieden wij?

 • Een leuke informele werkomgeving, met fijne collega’s waar je snel mee kunt schakelen.
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband.
 • Een persoonlijk ontwikkelpakket en de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen.
 • Een marktconform salaris in schaal J (cao woondiensten €3.763 tot €5.083), goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime opleidingsmogelijkheden, een goed pensioen etc.
 • We hebben een cafetariasysteem waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt ruilen afgestemd op jouw persoonlijke wensen.
 • En natuurlijk… een prettige, informele werkomgeving. Een plek waar je zeker het verschil kunt maken!

Sollicitatieprocedure

Ben jij het talent dat wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv voor woensdag 8 juni 2022 via hr@waardwonen.nl t.a.v. Tanja Liebers (manager Bedrijfsvoering). Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Tanja op nummer +31 6 51 21 21 57.

Er zijn twee gespreksrondes, waarin je de organisatie en je toekomstige collega’s leert kennen. De eerste gespreksronde is op woensdag 15 juni en de tweede op donderdag 16 juni. Hier kun je vast rekening mee houden. De gesprekken zijn op ons kantoor in Huissen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.