Vacature: administratief medewerker

Ben jij een administratief talent op het gebied van financiële bedrijfsvoering? En wil je verantwoordelijk zijn voor de juiste registratie van de gegevens binnen bedrijfsvoering. Vind je het ook nog leuk om – samen met je collega’s – onze administratie naar een hoger niveau te tillen, processen te verbeteren en standaard taken te automatiseren? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

administratief medewerker

24-36 uur

We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die werkt met plezier. Durf je ook verantwoordelijkheid te nemen en heb je een proactieve en professionele basishouding? Dan pas je prima in ons team!

 Wat ga je doen

 •  Binnen het betalingsverkeer ben je verantwoordelijk voor de afwikkeling van bankafschriften
  en verzorg je de facturering aan debiteuren. Je verzorgt ook de routing van de digitale
  facturering.
 • Je beheert de portefeuille van verzekeringen, bewaakt de dekking en wikkelt schadeclaims af.
 • Je verzorgt de huuradministratie.
 • Je voert het jaarlijkse huurbeleidsplan uit zoals de huurprijsberekening, huurprolongatie en het huurverhogingsproces.
 • Je bent verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer; aankoop, onderhoud, keuringen en afwikkeling schades.
 • Je controleert binnen de woonruimteverdeling mutaties, huuropzeggingen, huurcontracten etc.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de afrekening en begroting van de servicekosten. Verzorgt bij nieuwbouw de voorstellen van de servicekosten en voorziet de frontoffice de juiste huurdersinformatie.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een MBO+ opleidings-, werk- en denkniveau, aangevuld met relevante kennis en ervaring op het gebied van Wet & Regelgeving. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in je vakgebied. Als persoon ben je flexibel, empathisch en resultaatgericht. Samenwerken binnen en buiten jouw afdeling is voor jou vanzelfsprekend.

Verder is het een pré als je werkervaring hebt in een soortgelijke functie bij een woningcorporatie en kunt werken met Tobias AX.

Wie zijn wij?

Waardwonen is een woningcorporatie in de buurt van Arnhem en Nijmegen. We hebben bijna 4.000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige, leefbare en prettige woonplek hebben. Bij Waardwonen werken ongeveer 45 medewerkers. Jij gaat werken voor de afdeling Bedrijfsvoering.

 Wat bieden wij?

 • Een leuke informele werkomgeving, met fijne collega’s waar je snel mee kunt schakelen.
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een marktconform salaris in schaal F (minimaal € 2.625,- en maximaal € 3.400,-), goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime opleidingsmogelijkheden, een goed pensioen, bijdrage in ziektekosten, mogelijkheid tot een gratificatie, surface en een smartphone. We hebben een cafetariasysteem waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt ruilen afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Ben je enthousiast?

Interesse? We ontvangen je motivatiebrief en curriculum vitae graag uiterlijk 22 november via peno@waardwonen.nl t.a.v. Ellen Verhoeven. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 1 december in de middag op ons kantoor in Huissen (als de coronamaatregelen dat toelaten).

Voor informatie over de functie kan je contact opnemen met Jasper Rensen, manager Bedrijfsvoering a.i. via 06 – 1034 5721.