Huurbetaling

Mijn huur betalen

De maandelijkse huur kunt u op verschillende manieren betalen. U betaalt de huur vooruit: voor de eerste dag van de maand.

Betalen per automatische incasso

Wij adviseren u om de huur automatisch per maand te betalen. Dat gaat automatisch op tijd en u betaalt het juiste bedrag, ook als de huurprijs wijzigt. Het is zeker voor uzelf, maar ook voor ons, de meest eenvoudige manier om iedere maand uw huur te betalen. U heeft er dan geen omkijken meer naar.

Wilt u de huur via automatische incasso laten overmaken? Dan kunt u een machtigingsformulier bij ons aanvragen.

Zelf betalen

Zelf de huur overmaken naar onze rekening NL29RABO0105703052 kan natuurlijk ook. Vermeld wel altijd uw adres, de maand waarvoor u huur betaalt en zorg dat u de huur iedere maand vooruit betaalt. Dus vóór de eerste van iedere maand.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden uw vragen graag. De medewerkers van de afdeling Financiële Bedrijfsvoering zijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur te bereiken via telefoonnummer 026 – 326 30 50. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook via administratie@waardwonen.nl

Bezwaar maken tegen hoogte huur

Bezwaren tegen de hoogte van de huur op grond van achterstallig onderhoud kunnen het hele jaar door bij ons worden ingediend. Een formulier voor tijdelijke huurverlaging kunt u aanvragen via het secretariaat van de Huurcommissie:

Secretariaat Huurcommissie
Postbus 16495
2500 BL Den Haag
Telefoon (0800) 488 72 43 (tijdens werkdagen van 8.30 – 17.30 uur)
www.huurcommissie.nl