Een woning huren

U zoekt een (andere) woning

Waardwonen verhuurt diverse woningtypes in verschillende huurprijsklassen via het gezamenlijke woonruimtesysteem Entree. Op basis van regionale criteria omtrent de grootte van het huishouden en uw inkomen, komt u wel of niet voor een woning in aanmerking. Wilt u meer weten over ons aanbod, de verschillende criteria die bij de woonruimteverdeling gelden, informatie omtrent wachttijden en dergelijke? Neemt u dan contact met ons op.

Actueel aanbod via Entree

Wij plaatsen de vrijkomende woningen op de website van Entree. Hier zijn ook ook alle andere woningen die te huur zijn in de regio Arnhem-Nijmegen te vinden. Het aanbod wordt elke werkdag geactualiseerd.  U mag maximaal twee reacties plaatsen op woningen die via meettijd of loting worden aangeboden. Nadat u heeft gereageerd op twee woningen, ziet u onder ‘mijn entree” wanneer u weer mag reageren op andere woningen. Bij woningen die via “direct kans” worden verdeeld, mag u zo vaak reageren als u wilt.

Heeft u op twee advertenties gereageerd en ziet u in het nieuwe aanbod een beter passende woning? Dan kunt u via “Mijn Entree” een van de twee reacties intrekken. Daarna kunt u reageren op de beter passende huurwoning. Iedere dag worden nieuwe huurwoningen op Entree geplaatst. Inschrijven als woningzoekende regelt u via de website van Entree.

Toewijzing

Wanneer u reageert op een woning betekent dit niet dat de woning automatisch aan u toegewezen wordt. Hiervoor zijn spelregels. Of u een woning krijgt hangt af van uw meettijd en soms zijn er aanvullende voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Meettijd: dit is uw inschrijftijd bij Entree óf hoe lang u in uw zelfstandige woonruimte woont.